Delirium
Kor : 33
Hozzászólások száma : 149
Karakterlap Faj: Bloodelf Kaszt: Rogue Szint: 007
| Tárgy: Delirium [Dejííí] Szer. Jan. 06, 2010 8:40 pm | |
| Ex-BP High, ex-Tauri, ex-(2oo8 novemberétől) Elders, alapvetően healer, de nagyon meguntam a priestet. Ünnepnapokon Nightmare fun (de az már tényleg ünnepnap...). 80as papom van FP-n. Nőnemű, 18 múltam, már csak hétvégéken dohányzok, nem vagyok sem alkoholista sem egyéb szenvedélybeteg. Dunaújvárosban élek, cserébe sokat ülök távolsági buszokon, egyéb tömegközlekedési eszközökön. 2o1o májusában érettségizek itt, marketing-kereskedelem szakon, utána remélhetőleg a helyi fősulira dobbantok média & kommunikáció szakra, ha felvesznek piercinges szájjal. Van egy öcsikém, és egy hímnemű akitől néha csokit kapok. ^^ Egyéb dögeim: majd' félméteres csuklyáspatkány, angóra és perzsa macska, két házinyuszi. Van egy kaliforniai királysikim (lampropeltis getulus californiae), és sajna nemrég purcant meg az albínó gabona siklóm. Hobbim a királysiki kézhezszoktatása amíg nem harap nagyot, mivel eléggé stresszes idegállapotú szisszencs... Zeneileg elég "vegyes", hangulattól függően a death-black-industrial-tündér és egyéb metalok, illetve rock'n'roll, alkalmanként egy két punk műfajú szám jön szóba. Asszem ennyi egy szuszra bőven sok
A hozzászólást Delirium összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jan. 20, 2010 11:12 pm-kor. | |
|
Shalith Game Master
Kor : 37
Hozzászólások száma : 447
Karakterlap Faj: Human Kaszt: Priest Szint: 255
| Tárgy: Re: Delirium [Dejííí] Csüt. Jan. 07, 2010 5:34 pm | |
| Wow, egy igazi állatbarát ezek szerint | |
|