Phantom
Kor : 30
Hozzászólások száma : 33
| Tárgy: Phantom v Tristan Vas. Jan. 17, 2010 9:32 pm | |
| Voltam már pár szerón : - Nightmare fun , norm -Forsakens -Elders -Tauri: battle, reborn , WOD -Dreamwow
Magamról annyit h : 16 éves vagyok Csongrád megyében élek buszozás minden napos része az életemnek , vizilabdázok , meg néha hobbis szinten kosár meg foci
szeretek : rajzolni , jo történeteket olvasni, filmeket nézni And so on ...
A legtöbb szerón ahol voltam Phantom néven futottam és váltam hírhedté máshol Tristanként voltam hunter , Forsakensen ellenfelem se volt de elég ennyit az egóbol
A wowban a történetei fogtak meg ezért kezdtem játszani és még ma is elő tud rukkolni olyan új történetekkel amik nagyon bejönnek látsd: Ulduar .
újonnan a Death Knightokat élem de régen Rouge és Hunter volt a kedvenc
A hozzászólást Phantom összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jan. 18, 2010 7:09 am-kor. | |
|
Shalith Game Master
Kor : 37
Hozzászólások száma : 447
Karakterlap Faj: Human Kaszt: Priest Szint: 255
| Tárgy: Re: Phantom v Tristan Hétf. Jan. 18, 2010 12:10 am | |
| Üdv nálunk! Reméljük itt megtalálod a helyed! (tudtam, hogy a Tristan ismerős valahonnan elders ha minden igaz) | |
|
Phantom
| Tárgy: Re: Phantom v Tristan Hétf. Jan. 18, 2010 6:58 am | |
| Bocs ha csalódást okozok de nem akarom azt hazudni h igen XD eldersen nem játszottam sokáig nem emlékszem ugyan a karaktereim nevére de szerintem tristan nem volt köztük de lehet h igen ezért nem mondom biztosra Forsakensen voltam sokáig inkább tristan meg phantomként | |
|
Shalith Game Master
Kor : 37
Hozzászólások száma : 447
Karakterlap Faj: Human Kaszt: Priest Szint: 255
| Tárgy: Re: Phantom v Tristan Hétf. Jan. 18, 2010 11:20 am | |
| Pedig biztos vagyok benne, hogy ha te nem, valaki tolta ott tristan néven. | |
|
Phantom
| Tárgy: Re: Phantom v Tristan Hétf. Jan. 18, 2010 5:17 pm | |
| lehet nem tudom | |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Phantom v Tristan | |
| |
|