Phinix
Hozzászólások száma : 13
| Tárgy: Phinix Hétf. Márc. 08, 2010 8:13 pm | |
| Üdvözlégy dicső lovagok és lovag -inák , avagy ki minek érzi magát Nemrég találkoztam szerveretekkel, és már karaktert is készítettem, majd pedig hamarost valami kis előtörit is rettyintek neki. Szimpatizálok a kezdeményezésetekkel, minden elismerésem az eddigiekhez, mert még csak hasonlót sem láttam eddig a WoW serverek történetében. Egyetlen kis Hendikep, hogy nagyon kevéske a játékosok száma, de ez szerintem senkit nem szabad, hogy elkeserítsen egy ilyen dicséretes kezdeményezésnél (hogy egy kis életet csempésszenek egy ilyen belül üres játékba)… Szal gratula, és csak így tovább. Nos jómagam nem vagyok egy nagy WoW-os, bár játszottam már pár szerveren (többek közt Tauri, Nightmare, Freedom wow). Ellenben mint az asztali szerepjátékok nagy kedvelőjét és művelőjét, leginkább a Warcraft világa és teremtményei vonzanak, és így már szerintem érthető is hogy hogyan kerültem ide . Talán ezen szerepjátékos elemek teljes hiánya miatt untam bele a többi szerverbe viszonylag hamar, és ezért max.-os karakterem pedig még sosem volt WoW-ban… most majd meglássuk összejön-e . Ma indítottam egy jókiállású karaktert, csak azért vártam eddig, mert egyébiránt pont most hétvégén lettünk túl egy kellemes létszámmal megrendezett szerepjátékost találkozón – versenyen (M.A.G.U.S.), ahol aktívan segítettem a szervezésben, sőt mondhatni segítek már évek óta hasonló találkák, és táborok lebonyolításában. Ebből kifolyólag érdekel mindenféle szerepjáték, akár fantazy, akár akármi. Olvasás, könyvek, Novellaírás, MAGUS szabályainak baszlatása, kis küzdősport – harcművészet, egy csipetnyi természetszeretettel megbolondítva, nomeg a szokásos haverok – buli - fanta (a fanta természetesen általában mással helyettesítendő)… Talán így tudnám elsőre körbelőni jómagam, persze ez mind - mind csak a képzelet szüleménye, és bárminemű hasonlóság a valós tényekkel pusztán a véletlen műve ! Nick-jeim: Phinix, Asharu, ezeket karaktereimnek is szeressem adni, ezenkívül: Jael vagy Zacharus szokott még előfordulni, az itteni első karakterem pedig a Sarutobi nevet viseli. Noh ennyi voltam első körben… Mindenkinek további jó játékot... Jólét polgártársak! | |
|
Shalith Game Master
Kor : 37
Hozzászólások száma : 447
Karakterlap Faj: Human Kaszt: Priest Szint: 255
| Tárgy: Re: Phinix Hétf. Márc. 08, 2010 9:25 pm | |
| Üdv, és örülünk, hogy ide csábultál! Természetesen igyekszünk midnent megtenni, hogy a játékosszám csak is növekedjen! | |
|
Vincent
Hozzászólások száma : 5
| Tárgy: Re: Phinix Kedd Márc. 09, 2010 8:16 pm | |
| Ti pesten szoktatok M.A.G.U.S.-t játszani? Ha igen, lehet csatlakozni? Pont egy jó csapatot keresek! | |
|
Phinix
Hozzászólások száma : 13
| Tárgy: Re: Phinix Szer. Márc. 10, 2010 5:15 pm | |
| - Vincent írta:
- Ti pesten szoktatok M.A.G.U.S.-t játszani? Ha igen, lehet csatlakozni? Pont egy jó csapatot keresek!
Ahoi!Igen helyileg Pesten szoktunk játszogatni, ámbátor sajnos azt kell mondjam, hogy a csapat mint olyan az szó szoros értelmében nem létezik körünkben, és a rendszeresség is csak hellyel-közzel van meg . Lévén néha egyikünk mesél, néha a másik, konkrét játékos és csapatfelállás sincs,és sajnos van hogy hónapok telnek el egy-egy játékalkalom között. Az egyedüli ami rendszeres az a Találkozók-versenyek-táborok szervezése, ott pl. az utóbbi években én is mesélek, több ismerősömmel egyetemben. Szal egy-egy alkalmat talán összebeszélhetünk a közeljövőben amikor esetleg csatlakozol eme kaotikus kompániához , de sajnos azt kell mondjam hogy ha rendszeres játékra vágysz, akkor másokat kell keresned . u.i: avagy esetleg szívesen megosztom majd a találkák-táborok időpontját és kiírásait véled, ha ez a része érdekel Jólét! | |
|